1-قبل از شروع آشپزی هود را روشن نمایید! 5 دقیقه قبل از شروع هود را روشن کنید تا موتور ضمن عبور از توان اولیه به حداکثر دور خود برسد و کمی از حرارت محیط بکاهد. با این کار هود شما قبل از شروع جریان چربی سازی توسط گاز، آمادگی جذب و عبور چربی ها را پیدا می کند.
2- در روزهای بدون آشپزی هم هود را روشن کنید! برای جلوگیری از احاطه شدن موتور هود آشپزخانه با آلودگی های محیطی، بهتر است در روزهایی هم که آشپزی نمی کنید؛ بین 10 تا 20 دقیقه با درجه مکش پایین هود را روشن بگذارید.
3- مکش هود را روی بیش ترین درجه تنظیم کنید! اگر مهمان دارید یا به نحوی مجبور به استفاده از سه شعله یا بیشر گاز هستید،درجه مکش هود را روی 3 و 4 تنظیم کنید.
یکی از راههای مناسب استفاده از محلولهای گاز پاک کن است. این محلولها در فروشگاهها و حتی سوپر مارکتهای محل هم در دسترس است. به جای زحمت زیادی، یکی از این محلولها را تهیه کنید و با خواندن راهنمای آن هود آشپزخانه خود را پاک کنید.
2- استفاده از پودر ماشین لباسشویی هم کارآمد است. برخی پودرهای مخصوص شست و شوی لباس با ماشین، موادی دارند که چربی را راحتتر در خود حل کرده، کار شما را آسان میکنند.
3 – موادی به نام تترا نیز موجود است که برای پاک کردن شیشه یا بدنه استیل هود کارآمد است. فقط باید یادتان بماند که از این مواد برای هودهایی با بدنه پلاستیکی استفاده نکنید.
نکته 1 : در هر سه روش، دستکش را فراموش نکنید و اگر از اسکاچ استفاده میکنید نیز دقت کنید که بافت آن زبر نباشد. اسکاچ های نرم برای این کار مناسبترند. پس از پاک شدن مواد نیز چند بار با دستمال مرطوب مواد شیمیایی پاک کننده را بزدایید تا بو یا لمس باقیمانده آنها باعث اذیتتان نشود.
نکته 2 : به خاطر بسپارید هودهای آشپزخانه معمولا دو نوع فیلتر دارند: الیاف و فلزی. طبق توصیه اغلب هودسازان، هر چندگاه فیلتر الیافی هود را نیز باید تعویض کرد. این الیاف معمولا از جنسی شبیه به پنبه مصنوعی هستند و شستن آنها از آنجا که باعث تغییر شکل و در نتیجه از دست دادن خاصیتشان میشود کاری بی حاصل است و حتما باید تعویض شوند. نوع مشبک فلزی را میتوان با همان مواد پاک کرد.